Hey my dear readers ♥ , btw thanks for visiting my official blog . its me NURFATIN :) currently from JB . This blog is own by me . So all the posts are totally about me and what happend in my wonderfull life . There's a lot you dont know about me , so dont make assumptions . I share what i want share , and keep private what i want private . Im not fake , i am who i am :)

♥ NURFATIN OSMAN ♥

Thursday, May 19, 2011

dirty bitch !!

Menarik sungguh entry kali ni , memang sesuai untuk kau perempuan , eh chopp tak sesuai la perempuan , sebab perangai dia tak macam perempuan , tapi macam s**d*l !! Act aku tanak kotorkan blog aku ni , tapi aku still nak jugak cerita tentang kau , sebab rase seronok sangat bila cerite pasal the most popular bitch !! HAHAH . Haa lai laa tengok betape jahadnye mulot aku . Aku tapena cari pasal dengan orang , and buat masa ni aku tak pernah ada musuh . and thanks yee sebab jadi musuh pertama dalam hidup aku , senyum sikit sayang :) okayyy good !! Kau nak sangat kan , haaa amik laa , simpan jantan kau tu dalam peti besi , jangan bagi orang usik tauu , sebab dia kan berharga untuk kau . HAHA . Eh eh aku tak batak dengan kau punye jantan okay . Setakat duduk ruma macam orang gaji buat ape . HAHAH . Mai la gelak ramai ramai . Sekarang baru puas hati aku , aku ingat kau ni macam bagos sangat , rupa rupanya , HAHAH . Eh kau ingat aku taktau semua pasal kau ? sekejap sangat laa aku dapat tau . Kesian aku tengok kau ni kan . Pergi cermin dulu muke kau sebelum nak cakap aku ni PERAMPAS !! Dalam kamus hidup aku , tak pernah laa aku ni nak merampas hak orang lain , sebab aku ni ade hati , tak macam kau , ade hati tapi MATI !! Okay forget it laa , aku jauh lagi sempurna dari dia ,dan hidup aku jauh lebih baik berbanding dia !! IM THE WINNER !! Okay sekarang baru boleh aku tutup mulot :) 


Okay lai lai mane sahabat sahabat kesayangan beliau ? Bace dan sebarkan la yee !!

7 comments:

sukiey wardi said...

terbaek boh , haram . eh yg muke cam pondan ker , eh if i not kistaken yg muke panjang kan . hahahahha buruk beno pagai .

sukiey wardi said...

terbaek boh , haram . eh yg muke cam pondan ker , eh if i not kistaken yg muke panjang kan . hahahahha buruk beno pagai .

sukiey wardi said...

holterbaek boh , haram . eh yg muke cam pondan ker , eh if i not kistaken yg muke panjang kan . hahahahha buruk beno pagai .

NURFATIN OSMAN said...

HAHAHAH . tu je mampu aku reply comment kau

diriku memey said...

pondan ke perempuan die tu ?
eh salah . perempuan plk
sundal lah ..

missgingerginger said...

nak bakar ke nak bom?

NURFATIN OSMAN said...

simbah acid je lah . hee